Games

Gremlins Inc. dobio Print & Play verziju

prototip kartične verzije Gremlins Inc.

prototip kartične verzije Gremlins Inc.

Jedna od najboljih digitalnih društvenih igara, Gremlins Inc., dobija svoju kartičnu verziju kao Print & Play dodatak.

Pre nekoliko godina, dizajneri video igre Gremlins Inc. su napravili kartičnu igru koja ide ruku pod ruku sa digitalnom društvenom igrom. Veliki uspeh Gremlins Inc. je vezao studio za konstantno poboljšavanje i razvijanje dotične igre, te je kartična igra ostala pomalo zaboravljena. Ove zime, studio Charlie Oscar je odlučio da to promeni.

Studio je prvenstveno hteo da odštampa 1000 primeraka kartične igre Gremlins Inc. i da je prodaje putem Amazona. U isto vreme su tražili izdavača u Nemačkoj i Americi koji bi preuzeo štampanje i izdavanje. Premišljali su se i o Kickstarter kampanji. Pošto je Charlie Oscar mali tim, zaključili su da bi svi ovi poduhvati oduzimali timu vreme koje je potrebno za održavanje i usavršavanje digitalne verzije Gremlins Inc.

Studio je pre nekoliko dana odlučio da fajlove potrebne za štampanje komponenti igre i uputstva postavi na Steam platformu i prodaje je kao DLC za digitalnu verziju Gremlins Inc.

U paketu se nalaze fajlovi za štampanje špila od 129 karata na mnogobrojnim jezicima, kao i špil sa praznim prostorom za instrukcije, kako bi ste mogli da ispišete karte na srpskom jeziku. Takođe tu su i fajlovi potrebni za kreiranje potpuno novih karata kao i fajlovi za štampanje tokena. Na kraju tu je i knjiga pravila.

Gremlins Inc. Print & Play Set možete kupiti na Steam platformi za 4.5 evra.

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.