Boardgames

FFG sprema Legends of the Alliance aplikaciju za Imperial Assault

Posle aplikacija za Mansions of Madness 2nd Edition i Descent 2.0, koje su eliminisale potrebu za Game Masterom u ovim Fantasy Flight Games igrama i učinile kooperativno lutanje mnogo zabavnijim za avanturističke ekipe, kompanija je spremna da učini isto za Imperial Assault.

Fantasy Flight Games se nije mnogo oglašavao u poslednjih godinu dana povodom ove aplikacije. Sve je bilo obavijeno velom tajne dok je kompanija vredno radila na digitalnom dodatku. Pre nekoliko dana je  na zvaničnom sajtu FFGa osvanuo tekst koji detaljno objašnjava aplikaciju, Legends of the Alliance koja će uskoro biti spremna.

Kao i prethodne aplikacije ove kompanije, količina sadržaja koju možete koristiti zavisi samo od vaše fizičke kolekcije minijatura, ekspanzija i dodataka za Imperial Assault. Aplikacija će preuzeti ulogu Game Mastera, kreiraće mapu i navodiće vas gde da stavljate pločice sa terenom i ostalim predmetima. Takođe ona će predstavljati i kontrolisati tamnu stranu – stromtrupere i Sit Lordove.

Legends of the Alliance će u sebi imati integrisanu i potpuno novu kampanju od pet misija – “Flight of the Freedom Fighter”, koja se dešava odmah po uništenju Zvezde Smrti, kao što je prikazano u filmu A “New Hope”. Aplikacija će pratiti sve karaktere koje vi i vaši drugari igrate tokom kampanje, nudeći samo ona unapređenja i opremu koju oni mogu da koriste. Takođe će voditi zapisnik o svemu što se dešava, tako da lako možete da nastavite avanturu.

Fantasy Flight Games nije dao tačan datum izlaska ove aplikacije, ali se učekuje tokom iduće nedelje.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.