Card Games

Cards Against Humanity spasavaju Ameriku

Tim iza kontroverzne party igre Cards Against Humanity je objavio njihov sledeći poduhvat. Ovog puta pozabaviće se američkim predsednikom.

Cards Against Humanity ima iza sebe nekoliko odvažnih podviga koji su imali cilj da podignu svest o određenim ciljevima. Ekipa je, između ostalog, iskopala ogromnu rupu, kako bi ljudima slikovito prikazala kako troše novac, a zatim je bukvalno prodavala prazne kutije ili čak punjene stajskim đubrivom. Novac od prodaje je išao u dobrotvorne svrhe. Takođe su kupili i ostrvo i nazvali ga Havaji 2. Isparcelisali su ga tako, da svako ko je kupio dotičnu ekspanziju sada uživa u vlasništvu jedne kvadratne stope ostrva. I još mnogo drugih avantura…

U najnovijem poduhvatu, i po svemu sudeći politički najangažovanijem, studio je kupio nekoliko ari zemlje uz američko-meksičku granicu i to direktno na putu planiranog Trampovog zida od 20 milijardi dolara. Zatim su unajmili advokatsku kancelariju koja je specijalizovana za slučajeve eksproprijacije, da bi dogovori za prolazak zida kroz ovu parcelu vremenski što duže trajali i da bi troškovi parnice za Trampovu administraciju bili što je moguće veći.

“Cards Agains Humanity stops the wall” je prvo od šest planiranih iznenađenja koja se mogu kupiti samo preko vebstranice popularne igre, a do igrača će stići u decembru. Ovaj dodatak je dostupan samo u Americi, jer kako se navodi na sajtu “This is Cards Against Humanity Saves America, not Cards Against Humanity Saves The Dumb Country You Live In”.

Pogledajmo i trejler za kampanju Cards Against Humanity Saves America:

Categories: Card Games, News

Tagged as: ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.