Games

7 Wonders konačno na mobilnim telefonima i tabletima

Posle mnogo odlaganja i velikog beta testa, društvena igra 7 Wonders je u digitalnom obliku konačno postala dostupna.

Prvobitno najavljena 2014. godine sa ”stiže uskoro, samo što nije”, 7 Wonders aplikacija je prolazila brojne probleme tokom razvoja i mnogi ljubitelji ove igre Antoana Bauze su postali zabrinuti da Repos Production nikada neće završiti razvoj igre. Meseci tišine su se konačno završili i igra je postala dostupna svima, za sada, na iOS uređajima (iPhone i iPad).

7 Wonders mnogi smatraju za čistu klasiku, ne naročito komplikovanu igru za do sedam igrača koji razmenjuju (draftuju) karte za stolom pokušavajući da razviju ekonomiju i izgrade svetska čuda. Digitalna verzija ovo verno prenosi na ekran vašeg telefona ili tableta, sa mogućnošću da igrate online protiv još 6 igrača ili da odmerite snage protiv kompjuterskih protivnika. Igra, trenutno, ne sadrži nijednu od ekspanzija kao ni podešavanje težine protivnika, tako da Repos ima još malo posla pred sobom dok ovo ne postane must-buy aplikacije za sve koji vole da svoje društvene igre nose i u džepu, a nemaju mesta za recimo 7 Wonders Duel.

7 Wonders po ceni od 5$ možete kupiti putem iTunes. Verzija za Android uređaje je najavljena za 20. decembar ove godine, a trenutno nije poznato da li će i kada biti objavljena za PC.

Categories: Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.