Card Games

Ludacris je napravio društvenu igru

X gonna give it… ne, čekaj, stani, pogrešan reper. Ahem… Ludacris, poznat po hitovima kao što su (pretražuje Wikipediju), nije ni bitno kojim, objavio je da je sarađivao kao dizajner na novoj party igri Slang N’ Friendz koja uskoro izlazi.

Slang N’ Friendz je igra ze veće društvo koja kombinuje stare dobre pantomime sa popularnim modernim igrama kao što su Cards Against Humanity i Monikers. Igrači se takmiče u izvođenju pantomime na zadate slengove sa karata i, ako nas je iskustvo ičemu naučilo, praveći od sebe potpune magarace pred društvom (bonus poeni kada se uključi i alkohol). Igru su ko-dizanirali pomenuti reper i njegov kolega Edvin Benton sa kojim je osnovao gejming kompaniju koja je do sada izbacila nekoliko mobilnih puzzle igara. U prodaji će postojati dve verzije, ali svi znamo da želimo onu sa Ludacrisovim pečatom zbog ”odraslije” tematike pojmova.

Morate biti ovoliko kul da biste igrali Slang N’ Friendz

Dobro i kako se uopšte igra Slang N’ Friendz? Jako je slična (ne)omiljenim Kartama protiv humanosti. Jedan igrač je u ulozi sudije, dok se ostali takmiče da ga zadive svojim performansom. Rola se kockica sa simbolima ”Act it” i ”Turn up”, pa se izvuče kartica iz odgovarajućeg špila kao zadatak za ostale igrače. Act it zahteva da igrači pantomimom prikažu reč sa kartice, dok su Turn up kartice izazovi poput twerkovanja, limba i sličnih kerefeka. Da, dobro ste pročitali. Društvene igre sa twerkovanjem. Kraj sveta je zaista blizu.

Ali, ako vas zanima kakva je igra, možete svratiti na oficijelni sajt i registrovati se na njihov newsletter. Slang N’ Friendz dolazi na Kickstarter 6. septembra, a cena još nije poznata.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.