Card Games

Pathfinder Adventures se širi na još platformi

bg_pathfinderadventures

Obsidian Entertainment je upravo najavio da će njihova popularna mobilna igra Pathfinder Adventures uskoro doći na kućne računare (Windows i OSX), zajedno sa nekoliko proširenja koje će doneti najnovija zakrpa.

Pathfinder Adventures je free to play igra koja kombinuje kartanje sa RPG sistemom, pa kroz igranje karata unapređujete statistike svojih likova, borite se sa čudovištima i skupljate sve bolju opremu. Za razliku od Hearthstone i Gwent, ovde ćete igrati protiv igre, ali je i dalje moguće praviti špilove i optimizovati strategiju.

Igrači koji su već počeli svoju avanturu u Android ili iOS verziji igre će moći da koriste isti nalog kako bi nastavili sa igranjem na PC i Mac platformama, a takođe se prenose i svi kupljeni dodaci iz mobilne verzije. Pored toga, sa izlaskom ”velike” verzije igre u sva njena izdanja će biti dodata mala ekspanzija Rise of the Goblins sa 5 novih scenarija i dva nova igriva lika.

Pathfinder Adventures dolazi na PC 15. juna i moći će da se nabavi putem prodavnica Steam i GOG, odnosno Mac App Store ukoliko želite OSX verziju. Ukoliko niste upoznati sa ovom igrom, pogledajte kako se igra Pathfinder Adventures.

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.