Boardgames

Terra Mystica dobila digitalno izdanje

logo_Terra_Mystica

Jedna od najomiljenijih i najbolje ocenjenih (4. mesto na BGG) evropskih društvenih igara sa puno razmišljanja i drvenih komponenti, Terra Mystica, upravo je postala dostupna i za vaše pametne telefone, tablete, televizore i frižidere.

Tako je, više nećete morati da nositi 5 kila drva sa sobom kad kod prijatelja ili rodbine poželite da igrate Terra Mysticu, sada je dovoljno i da upalite aplikaciju. Za adaptaciju igre bio je zadužen studio Digidiced, koji je takođe napravio digitalne verzije igara Agricola, Patchwork i Le Havre.

terramystica android.png

Ukoliko se do sada niste susreli sa ovim klasikom, Terra Mystica će vas postaviti u ulogu jedne od brojnih fantazijskih rasa. Vaš zadatak će biti da kroz nekoliko rundi svoje “malo selo u Galiji” proširite što više po mapi u čitavu državu, gradite velelepne drvene strukture, menjate teren i, naravno, osvojite što je više moguće poena.

Terra Mystica, zajedno sa ekspanzijom Fire and Ice, je dostupna za Android i iOS uređaje po ceni od 10 dolara, a u planu je i Steam izdanje za koje trenutno traje glasanje na Steam Greenlight. Od nas već ima glas 🙂

2 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.