Boardgames

Bohnanza Anniversary Edition za srećnih 25 godina trgovine pasuljem

Pasuljem se na stolovima trguje već 25 godina. Vreme je za jubilarno izdanje.

AMIGO Games je u prodavnice isporučio Bohnanza Anniversary Edition, novu ediciju klasične igre trgovine pasuljem, graškomi ostalim mahunastim proizvodima, koju je kreirao renomirani nemački dizajner Uve Rozenberg.

Kao što rekosmo, novo izdanje je pripremljeno za proslavljanje 25. rođendana ove igre koja je prvi put objavljena 1997. godine. U njoj, igrači “sade” karte sa pasuljem da bi zaradili zlatne novčiće. Pasulj mora biti posađen po redu da bi se profitiralo, inače džaba ste proveli dan u njivi. Naravno, možete trgovati sa drugim igračima ne bi li došli do baš onih zrna koje su vam potrebna da nastavite niz sađenja, a i zarade. Jasno je da na kraju, ko ima najviše zlatnih novčića  pobeđuje. I mora da pojede tanjir graška ili pasulja. Sa zaprškom ili klot – to je već njegov izbor.

Bohnanza Anniversary Edition

Bohnanza Anniversary Edition

Bohnanza Anniversary Edition dolazi sa komemorativnim novčićem i, kako izdavač navodi, pasuljem koji do sada nikada nije viđen. U okviru igre je uključena i ekspanzija. Ovo je sjajna mala igra za 3 do 7 igrača i traje oko 45 minuta.

Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na našem Discord serveru. Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter i Instagram.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.