Games

Blood Bowl 3 obećava krvavu 2021. godinu

Blood Bowl po treći put u digitalnom izdanju obećava nove timove i bolji interfejs.

Moramo da priznamo da je Blood Bowl serija kompjuterskih igara jedna od boljih adaptacija Games Workshopovih igara. S obzirom da je britanski gigant u svetu minijatura  tokom prethodnih godina licencirao šakom i kapom svoje igre,  kvalitet je donekle izostao u mnogim naslovima.  Ali, ne i sa ovom serijom igara.

Jednostavna pravila. Dva tima, jedan teren, jedna lopta. Batine. Ko nije igrao Blood Bowl ne zna šta je tiha patnja ili gorući bes i razbijanje figura o zid. Zbog toga (a i zbog para) je Cyanide Studio napravio Blood Bowl 3. Ovo će biti nova adaptacija divljačkog sporta iz Warhammer sveta, koji bi trebalo da isprati novo fizičko izdanje igre Blood Bowl: Second Season.  Za poznavaoce igre ovo znači da će se u igri pored poznatih timova, koji se provlače kroz Blood Bowl od kada je nastao 1986. godine, naći i novi timovi – Black Orcs i Imperial Nobility. Ukupno nas očekuje 12 timova sa svojim arenama i navijačicama, solo kampanja i multiplejer mod. Izdavač obećava bolje i jasnije prezentovanje nekih komplikovanijih i zakukuljenih pravila, što je bio glavni razlog kukanja igrača u drugom izdanju ove video igre.

Ostaje nam da sačekamo izlazak igre i da se nadamo da ćemo bolje rolati kockice (nećemo) i da ćemo imati više sreće na terenu (takođe nećemo). Blood Bowl 3 stranica na Steamu je aktivna a do izlaska igre pogledajmo prvi trejler za Blood Bowl 3.

Da li volite Blood Bowl? Igrate li ga kao video igru ili kao društvenu igru? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.