Boardgames

Vil Viton i Bicycle udružuju snage

Vil Viton se pridružio brendu Bicycle kao njihov prvi svetski ambasador društvenih igara i linije “Games By Bicycle”.

Bicycle se uključio u industriju društvenih igara tokom prošle godine  i to na Gen Con sajmu gde je prikazao prve dve igre Tattoo Stories i Shuffle Grand Prix.  Nakon njih su stigli Exchange i The Aplha naslovi. Tokom jula nas očekuju dve party igre: The Sweet & Spicy Truth i Nailed It.

Viton, koji se pojavljivao u Star Trek: Next Generation i The Big Bang Theory serijama, je kreator, producent i voditelj web serije Tabletop i Titansgrave: The Ashes of Valkana. Kompanija Bicycle je izabrala svestranog Vitona da bude lice njihovog brenda u novoj marketinškoj kampanji #EveryonesGotGame. Ovom kampanjom izdavač cilja da motiviše ljude da se češće okupljaju i organizuju večeri društvenih igara.

“Uzbuđen sam što sarađujem sa Bicycle na približavanju kolekcije party i laganih strateških igara svetu. Baš ovakve igre bih izabrao za šou Tabletop: pristupačne, jednostavne i zabavne za igranje.”, rekao je Viton.

Da li ste gledali Tabletop? Ostavite komentar ili postavite pitanja na našem sajtu. Pridružite se diskusiji na Pitchwise.net Discord serveru!

Categories: Boardgames, News

Tagged as:

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.