News

Nove RPG igre 25.6.2019: Tinejdžerski problemi… u svemiru!

Dobrodošli u nove RPG vesti! Ove nedelje imamo nova izdanja Osprey Games ogranka Osprey Roleplaying. Tu je i nova edicija legendarnog SLA Industries koji stiže posle 25 godina. Prvi poljubac, prva ljubav i prvi raskid su lepši i podnošljiviji, naravno, u svemiru! O svemu ovome čitajte u nastavku!

Osprey Games sprema seriju novih RPG naslova. Prve na listi za izdavanje su Romance of the Perilous Land i Paleomythic. Nova linija knjiga, nazvana Osprey Roleplaying će biti prezentovana u tvrdom povezu sa velikim brojem ilustracija.  Prva knjiga Romance of the Perilous Land: A Roleplaying Game of British Folklore, koju je napisao Skot Malthaus, istražuje mističnu Britaniju inspirišući se pričama o Kralju Arturu, vitezovima, gramzivim džinovima i ostalim pričama ove ostrvske nacije. Druga knjiga, Paleomythic, Grejema Rouza, igrači su u kamenom dobu u praistorijskom svetu Mu i pokušavaju da prežive kao lovci, ratnici, vidari rana ili seoski vračevi. Tu su divlja plemena, onozemaljski duhovi i praistoriske životinje da ulepšaju svaki dan u kamenom dobu. Oba naslova će stići u prodavnice tokom novembra 2019. godine.

Nightfall Games je najavio septembarsku Kickstarter kampanju za drugo izdanje legendarnog horor RPGa SLA Industries. Prvo izdanje ove igre ugledalo je svetlost dana daleke 1993. godine i postala je kultni klasik. To je priča o SLA industries korporaciji koja vlada ovim futurističkim distopijskim svetom i individuama u istom. Ovaj britanski RPG je po prvom izdanju kupljen od strane Wizards of the Coast, pre nego sto je reizdat od strane Nightfall Games. Tokom godina Cubicle 7 je izdavao suplemente i dodatni materijal za ovaj RPG, a sada je ponovo u rukama Nightfall Games.

Renegade Game Studios i Hunters Entertainment ponovo zajedno. Stiže novi RPG naslov pod imenom Teens in Space. Novi naslov je kreirao isti tim koji je stvorio Kids on Bikes RPG. Nova igra radi po istom principu kao njen prethodnik a igračima će priuštiti čitavu paletu klasičnih momenata, likova, osobina i mana iz naučnofantastičnih filmova. igrači će jezditi svemirom tražeći avanturu i profit dok se njihov brod polako raspada, jer je krntija.  Meko izdanje u punom koloru Teens in Space će biti dostupno u avgustu.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.