Boardgames

Restoration Games najavio još jedan rimejk – Unmatched

Za Star Wars: Epic Duels retko ko da je čuo. Igra sa početka ovog veka je poslužila kao baza za Heroscape, a uskoro se vraća bolja i sa još više referenci na pop kulturu.

Restoration Games, a ko bi drugi, dohvatio se vraćanja Epic Duels u žižu javnosti i pritom će igra dobiti novo ime – Unmatched. Na igri rade u saradnji sa studiom Mondo (Outpost 31), a obećavaju pravi sudar ikona pop kulture na tabli, od junaka iz filmova do književnih heroja. Kada se bude pojavila, igra će postojati u dva izdanja: Robin Hood vs Bigfoot i Battle of Legends Volume One. Za prvo je jasno ko će biti igrivi likovi, dok Vol.1 donosi kralja Artura, Meduzu, Sindbada i Alisu u Zemlji Čuda. Vrlo uvrnut izbor, koji će tek postajati luđi jer su u planu i Brus Li, Bafi (ubica vampira), Šerlok Holms, Drakula i mnogi drugi.

Što se tiče samog igranja, ovo je čista skirmish igra, pa je tako možete igrati u 1 na 1 i 2 na 2 varijantama. Heroji su predstavljeni minijaturama, dok iz ruke igrate karte sa specijalnim potezima kako biste preuzeli primat na tabli i premlatili protivnike. Sem gomile licenci, Restoration Games je oko igre okupio i neka velika imena iz sveta društvenih igara, pa tako igru dizajniraju Rob Davio, JR Honikat i Džastin Džejkobson.

Unmatched izlazi u avgustu tokom sajma Gen Con, a cena će naknadno biti otkrivena.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.