News

Bundle of Holding nudi patuljke sa mašinkama i korporativne zmajeve u Shadowrun RPG

Bundle of Holding tokom februara nudi dva paketa za ljubitelje Shadowrun RPG.

Catalyst Game Labs trenutno gura Shadowrun petu ediciju koji predstavlja jedan od najpopularnijih svetova svih vremena. Fuzija čoveka, magije i mašine u distopijskoj visokotehnološkoj i magijskoj budućnosti. Igrači predstavljaju shadowrunnere koji za onoga ko plati najviše izvršavaju najrazličitije operacije. Ekstrakcije, hakovanja, atentati, manipulacije su samo od nekih poslova koje ćete dobijati kroz “g’dina Džonsona” koji obično predstavlja neku od velikih korporacija. Da li sam pomenuo da su direktori nekih od velikih megakorporacija zmajevi? Odlično, sada znate sve što treba.

Prvi paket Shadowrun 5e Essentials donosi osnovnu knjigu pravila Shadowrun 5e Core Rulebook, kao i 5e Quick Start Rules i Character Conversion Guide. Tu je i knjiga za igrače. Run Faster i katalog augmentacija Chrome Flesh. Ako prebacite osnovnu sumu dobićete još tri suplementa: knjiga magije Street Grimoire, vodič kroz Matrix Data Trails i vodič za riggere Rigger 5.0.

Drugi paket Shadowrun 5e Run & Gun donosi dosta štiva za proširenje vaše kampanje. U osnovnom paketu dolaze napredna pravila za okršaje Run & Gun, napredna magija Forbidden Arcana, vodič za medicinu Bullets & Bandages i vodič kroz astralne svetove Aetherology. Kao bonus ako prebacite osnovnu sumu tu su i Howling Shadows, Dark Terrors, Shadow Spells i Gun H(e)aven 3.

Shadowrun je vividan i zanimljiv sajberpank svet pomešan sa magijom, predstavljen kroz akciono-avanturističke epizode protagonista koji žele samo da budu plaćeni.  I ne zaboravite, nikada ne poslujte sa zmajem!

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.