News

Stigla je četvrta edicija Warhammer Fantasy Roleplaya

Ljubitelji fantazijskog roleplaya, stiglo je nešto baš za vas. Hvaljen Sigmar!

Cubicle 7 je objavio Warhammer Fantasy Roleplay 4th Edition, dugo očekivano osveženje popularnog fantazijskog RPG-a u mračnom svetu Ratnog Čekića. Za sada dostupan kao digitalni download kroz DriveThru RPG, Starter paket će vas koštati 15 dolara, dok je Core Rulebook nešto skuplji i košta 21 dolar (sniženo sa 30 tokom praznika).

A šta dobijate za svoj novac ako pazarite komplet? Pre svega, knjigu avantura na 48 strana kroz koju ćete naučiti pravila igre, sa uvodnom avanturom i 10 scenarija koji nastavljaju tu priču. Tu su i vodič kroz Ubersreik na 64 strane, šest gotovih likova, kao i razni referentni materijali koje ćete želeti da podelite svojim igračima. Dugovečni sistem (originalno objavljen 80-ih godina), osim fantastično sveta i zabavnih mehanika, nudi i veoma interesantan sistem unapređivanja likova. Sa svakim nivoom ćete svog likova voditi sve dublje kroz karijeru, nailazeći na grananja i prilike da svoju početnu klasu/profesiju ili dodatno polirate, ili da je potpuno okrenete naglavačke. Ovo je ipak priča o životu i priključenijima, pa je zato i veoma kompleksna.

Fizičko izdanje Starter Seta se očekuje u prodaji uskoro, a nešto kasnije bi Cubicle 7 trebalo da objavi i početnički paket.

Categories: News, RPG

Tagged as: , , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.