News

Bundle of Holding nudi velike Cyberpunk RPG pakete

Do kraja decembra Bundle of Holding ima dve ponude za ljubitelje klasičnog distopijskog sajberpanka Majka Pondsmita.

Cyberpunk svet punk korporativnih atentatora, tvrdih heroja i hakera koji tope matriks je inspiracija za predstojeću megahit videoigru CD Project Red, Cyberpunk 2077. Ako želite da saznate nešto više o ovom svetu Majka Pondsmita, kreiranom još 1988. godine i čuvenom motou “Style over substance”, preporučujemo da nabacite ove eknjige.

Cyberpunk 2020 Bundle sadrži drugo izdanje osnovne knjige pravila Cyberpunk 2020 iz 1993. godine. U istom zamotuljku su i četiri Role Guides knjige: Solo of Fortune, Protect & Serve, Wild Side i Rockerboy, kao i knjiga opreme Blackhand’s Street Weapons 2020. Ako budete izdašni i platite iznad proseka, dobićete još 10 knjiga među kojima su i jedan od najboljih sourcebookova Night City i tri worldbooka Pacific Rim Sourcebook, Eurosource Plus i Rough Guide to the UK. U paketu su još i Deep Space, Rache Bartmoss’s Guide to the Net, Land of the Free, Home of the Brave i Listen up, You Primitive Screwheads!.

Cyberpunk Boost Bundle sadrži knjige za Cyberpunk V3.0, izdanje iz 2005. godine. Sem dodatnih avantura, Firestorm: Stormfront & Shockwave nalazi se i druga edicija Cybergeneration RPGa koje je Majk Pondsmit radio kao nastavak popularnog Cyberpunk 2020. U zamotuljku je i remasterovani GM screen za Cyberpunk 2020 koji nije dostupan nigde drugde. Takođe, i ovde ćete dobiti mnogo više ako budete malo izdašniji te vas kao nagrada čeka i samo novo izdanje Cyberpunk V3.0, sourcebookovi EcoFront, MediaFront i VirtualFront i još mnogo knjiga za ovaj sistem.

Eknjige su prečišćene i obeležene za laku pretragu, za razliku od ranijih piratskih skeniranih izdanja. Za koji god paket da se odlučite nećete pogrešiti jer su ove knjige deo RPG istorije.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.