Boardgames

Hasbro objavio Monopol za milenijalce

Generacija Y, ili Milenijalci, predstavlja generaciju rođenu od početka osamdesetih do kasnih devedesetih, odnosno onu generaciju koja je sada u punom radnom zamahu.

Takođe poznata i kao generacija koja je kriva za bukvalno sve loše što se dešava u svetu, posebno ako pitate starije.

Isti ti, stariji ljudi, iz Hasbroa su pomislili da bi bila fantastična ideja napraviti Monopol za Milenijalce. Pa, kao da samo izdavanje još jednog Monopola nije zločin protiv čovečnosti samo po sebi, istraživački tim ove kompanije je predložio da se aktiviraju svi mogući stereotipi i napljuje demografska grupa koja najviše kupuje i igra društvene igre. Tako sada ujka Penibegs ima slušalice, fensi naočare, pije Starbaks i pravi selfi. I sve to uz taglajn, da zaboravimo nekretnine, jer ionako ne možemo da ih priuštimo!

bg_monopolyformillennials_01

Umesto nekretnina i skupljanja novca, igrači će tokom igre skupljati iskustva. Obilaženje prijatelja, meditacija, veganski restorani, itd…

Mi nismo jedni od onih koji se lako uvrede, tako da nas definitivno više boli ponovno sečenje jadnog drveća za novu verziju ovog đubreta od igre, ali s obzirom da je igra namenjena za Američko tržište, a broj povreda nanesenih rečima u ovoj zemlji je veći nego Sovjetske žrtve tokom Drugog Svetskog Rata, onda ne možemo, a da se ne zapitamo kako je ovakva igra uopšte dospela do toga da postane završeni projekat. I ne, nije prvi april.

Categories: Boardgames, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.