Card Games

Aleksa Telarov i Miloš Radulović spremni za Pro Tour Guilds of Ravnica u Atlanti

Pro Tour Guilds of Ravnica se održava ovog vikenda u Cobb Galleria Centre u Atlanti gde će se kvalifikovani igrači takmičiti za novčane nagrade iz ukupnog fonda od 250.000 dolara.

Prvog i drugog dana takmičenja igraće se po 3 runde Guilds of Ravnica Buster drafta i 5 rundi Standarda a trećeg dana će se najboljih osam, igrajući samo Standard, boriti za titulu i nagradu od 50.000 dolara.

Razlog više da pratimo ovaj događaj su i dva takmičara iz Srbije, Aleksa Telarov i Miloš Radulović koji će pokazati svoje umeće u dalekoj Atlanti. Ovo je prvi pro tour na kojem će se igrati sa kartama iz poslednje edicije i svi željno iščekujemo špilove koji će definisati metu u Standard formatu. Prenos turnira možete pratiti na zvaničnom MTG Twitch kanalu a više informacija o samom takmičenju možete videti na zvaničnoj stranici.

Večeras, dan pred početak samog pro tour-a, Set Menfild i Luis Salvato će se u međusobnom duelu nadmetati za titulu Najbolji igrač godine 2017-18. pošto su takmičarsku sezonu završili sa jednakim brojem pro poena. Biće to izuzetno zanimljiv meč, koji možete gledati na zvaničnom MTG Twitch kanalu u 21h po našem vremenu, jer će se igrati poseban format na 4 pobede koristići 4 jedinstvena Standard špila.

Autor: Javorko Petričević

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.