Boardgames

Stonemaier Games objavio limitiranu seriju metalnih mekova za Scythe

Hit Stonemaier Games, Scythe, je dobio limitiranu seriju metalnih minijatura mekova koji će ovu dizelpank stratešku feštu pretvoriti u još spektakularniju pojavu na tabli.

The Scythe Metal Mechs kolekcija sadrži po jedan mek od svake frakcije iz ove igre odliven u cinku sa inkwash zavrshetkom radi isticanja detalja. Ovaj set takođe sadrži i sve potrebne komponente za kvazi legacy kampanju koja se nalazi u The Rise of Fenris ekspanziji.

Minijature su spakovane u kutiju od filca, spremne za pokazivanje na vašoj polici. Na tržište je pušteno 4.000 setova koji su svi individualno numerisani i spakovani u raskošnu kutiju. Dizajner igre, Džejmi Stegmajer je postavio cenu od 50 dolara za ovaj premijum dodatak koji će biti prodavan putem Stonemaier online prodavnice i kod lokalnih partnera. 40 posebno numerisanih kopija će krajem godine biti prodato na dobrotvornoj aukciji.

Ako se ova cifra setova rasproda i interesovanje još uvek bude visoko, izdavač je najavio da je vrlo moguće da će se krajem iduće godine pojaviti još jedan set minijatura.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.