Games

Love Letter dolazi na PC i telefone

This slideshow requires JavaScript.

Princeza se konačno modernizovala i uskoro će slati pisma elektronskim putem.

Z-Man Games je odlučio da u potpunosti iskoristi svoju kupovinu Love Letter licence, jer će je pored brojnih izdanja dovesti i na ekrane naših kompjutera, telefona i tableta. Digitalni Love Letter razvija studio Nomad Games (Talisman), a igra će se sledećeg meseca naći u prodaji za PC, Android i iOS.

Digitalna pisma princezi će se zasnivati na osnovnoj verziji igre (uključujući i njene odlične crteže), sa poznatih 16 karata i igraće se u nekoliko rundi. Biće podržano igranje do 4 igrača, mada nije naglašeno da li će to biti samo na istom uređaju, ili i online, a igra će takođe imati AI protivnike, vodič za početnike i sistem achievementa za koje ćete morati npr. da određenom kartom izbacite protivnika iz runde. Interfejs deluje veoma pregledno, a prikazivaće čak i koliko je puta koja karta odigrana tokom runde, mada se nadamo da će to moći da se isključi.

Love Letter je već lagana igra koju nije teško poneti na putovanja, a s obzirom da se odigra za nekoliko minuta nismo sigurni koliko će biti hit među online igračima. Možda iz Nomad Games spremaju neko iznenađenje. Moraćemo da sačekamo oktobar i vidimo.

Categories: Games, News

Tagged as: , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.