News

Zgrabite Warhammer 40K Deathwatch RPG u Bundle of Holding

Vreme je da ubacite specijalnu municiju u vaš bolter i da se spremite za spaljivanje ksenosa jer Bundle of Holding nudi Warhammer 40.000: Deathwatch RPG po vrlo pristupačnoj ceni.

Za one koji ne znaju, Deatchwatch je posebna jedinica marinaca koja je sastavljena od srednjeg i visokog kadra, veterana, biranih iz raznih legija po specijalnim zaslugama. Bilo da su se specijalizovali za spaljivanje Tiranida, lupanje orkovskih lobanja ili igranje elektronskih tablića sa Tauima, oni su pokazali da su stasali za Ordo Xenos i odbranu čovečanstva od vanzemaljskih pošasti.

To je sjajan recept za ekipu igrača koja želi da bude raznovrsna. A i knjige u ponudi su takođe raznovrsne. Dolaze u dva paketa koja su odobrena od strane imperatora.

Prvi paket je Deathwatch Essentials u kome se nalaze Deathwatch osnovna pravila, First Founding i Honour the Chapter. Kao bonus tu su i Deathwatch Game Master’s Kit, Rites of Battle, The Eperor’s Chosen i Mark of the Xenos. Rising Tempest i Falling Star. 

Kada ste kreirali svoje heroje tu su i misije u drugom paketu nazvanom Deathwatch Mission Bundle. U njemu dobijate Arc of Lost Souls, The Achilus Assault, Rising Tempest i Falling Star. Kao bonus tu su i The Jericho Reach, The Outer Reach i The Emperor Protects.

Svi paketi se sastoje od PDF fajlova bez DRM zaštite. Ako ste ljubitelj Warhammer 40.000 univerzuma i RPG igara, ova bagtela se ne sme propustiti, jer ova dva paketa čine kompletnu liniju WH40K Deatwatch RPG proizvoda.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.