News

Rifts RPG knjige u Book of Holding specijalnoj ponudi

Ako ste želeli da se upustite u Rifts RPG i istražujete razne svetove, sada je pravi momenat.

Rifts je multižanrovski RPG koji je kreirao Kevin Sibijeda 1990. godine i koji do danas izdaje Palladium Books. Od 1990. do 2011. godine izdato je oko 80 knjiga vezanih za ovaj RPG. Tokom 2005. godine izdata je novo pročišćeno izdanje, pod imenom Rifts Ultimate Edition, koje je ispratilo promene u sistemu i svetu same igre.

U postapokaliptičnom okruženju Rifta Zemlju je ponovo preplavila magijska energija. Kako to biva sa poplavama, došlo je to pukotina u vremenu i prostoru a zatim i procepi koji vode ka drugim natprirodnim svetovima, čudnim dimenzijama i vanzemaljskim svetovima.

Sama planeta Zemlja je postala neprepoznatljiv, skoro pa vanzemaljski pejzaž u kome se ljudi, kulture, tehnologije i ludilo bezbroj tuđinskih svetova i realnosti sudaraju i mešaju sa našom realnošću. Sve te magične, natrpirodne i vanzemaljske zanimljivosti mogu doći do vas ili vi možete otići u turističku ili safari posetu. Tehnologija i nauka se sudaraju i koegzistiraju sa magijom i psi moćima dok roboti i vojska u egzoskeletonima vode borbu protiv zmajeva, demona i čarobnjaka.

Rift je vrlo zanimljiv RPG i svet jer se konstantno menja a dugeon masteru i igračima dozvoljava da uživaju u onome što vole, bilo da je to horor, magija, fantazija, mekovi ili vanzemaljci.

Bag of Holding sajt trenutno nudi dva paketa njiga za sve koji bi se upustili u opasne Rifts avanture. Rift Essentials vam donosi Rifts Ultimate Edition osnovnu knjigu zajedno sa Rifts Sourcebook One što je dovoljno da započnete svoje avanture u ovom ludom svetu. Kao dodatak ako premašite naznačenu sumu dobićete Rifts Book of Magic, Rifts Game Master Guide i Rifts Game Master Kit.

Drugi paket Rifts World Books, nam donosi gomilu paralelnih dimenzija i svetova. U paketu su Vampre Kingdoms, Lone Star, Federation of Magic, Canada i D-Bees of North America. A kao bonus ako premašite traženu sumu dobićete Coalition War Campaign, Spirit West, Free Quebec, Coalition Navy, Vampires Sourcebook i The Black Vault.

Sve knjige su bez DRM zaštite i u PDF formatu. Ponude za oba paketa važe do 20. avgusta i mi ih toplo preporučujemo.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.