Articles

Jeftine digitalne društvene igre na letnjoj Steam rasprodaji

Ovo je definitivno nedelja digitalnih vesti, barem kada je svet društvenih igara u pitanju.

Digitalna kartonska nedelja, dakle. A posle vesti o novim Stonemaier Games i AEG naslovima koji će sa tabli preći na ekrane, osvrnućemo se na Steam, gde je u toku velika letnja rasprodaja. Naravno, preskočićemo 1000+ video igara koje je moćni GabeN stavio na popuste da bi nam izmamio poslednji evrocent iz novčanika, pa ćemo pogledati popuste na društvene i kartaške igre.

Through the Ages, koji smo nedavno testirali, pao je na 10 evra, a toliko je i uvek popularna platforma za igranje apsolutno svega na tabli Tabletop Simulator, kao i digitalna Terra Mystica. Odlični Blood Bowl 2 je samo 7 evropskih novčanica, mada tu treba obratiti pažnju jer za igru već postoji veliki broj dodataka koji se posebno kupuju, kao i čitava velika ekspanzija. Ali, i osnovno izdanje igre je više nego odlično. Ukoliko gledate nešto ”za kusur”, simpatični Unreal Estate je svega evro i po, Patchworks je 2, dok je digitalno (i po našem skromnom mišljenju – bolje) izdanje The Witcher Adventure game dva i po evra.

Na kraju, posebno izdvajamo dve potpuno digitalne društvene igre, Armello i Goblins Inc. Obe su prava poslastica za ljubitelje ameritrash naslova, rolanja kockica i slušanja saigrača kako vas kunu dok ih besomučno solite u chatu. A evo i šta je sve sniženo na Steam rasprodaji:

 

 

 

Categories: Articles, Games, News

Tagged as: , ,

1 reply »

  1. Ima jos toga zanimljivog pored navedenog, tako da preporucujem pretragu.. Na primer, uzeo sam juce Darkest Night, 1st edition – 3.99 (50% off) – update na drugu ediciju besplatan.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.