Games

Digitalni Istanbul uskoro dobija betu, prijave otvorene za sve

Uskoro ćemo moći da proverimo iz prve ruke, i to besplatno, koliko je dobro digitalno izdanje društvene igre Istanbul.

Acram Games je najavio da kroz nekoliko nedelja pokreće beta test za svoju novu digitalnu društvenu igru, a svi zainteresovani se mogu prijaviti preko zvaničnog sajta kako bi dobili šansu da zaigraju igru pre svih. Beta test će se obaviti na tri platforme – PC (Windows, Linux, Mac), Android i iOS – pa je prilikom registracije potrebno naglasiti na kojoj platformi želite da testirate igru.

Klasična igra trgovine dobrima i cenjkanjem na turskoj pijaci je 2014. godine osvojila Kennerspiel des Jahres nagradu, a njena adaptacija u video igru za PC i mobilne platforme je najavljena ranije ove godine. U međuvremenu je studio Acram Games, koji je takođe adaptirao 8 Minute Empire i Steam: Rails to Riches, naglasio da digitalni Istanbul neće biti lansiran sa ekspanzijama koje je fizička društvena igra do sada dobila, ali da će razmotriti razvijanje istih nakon što objavi igru na digitalnim prodavnicama.

Digitalna verzija ove društvene igre će nuditi mogućnost nasumičnog generisanja ”table” za igru, kao i pregled iste pre početka partije, dok će malo nakon izlaska dobiti i achievemente. Za solo igrače će biti dostupni AI protivnici različitih nivoa težine, dok se multiplayer može igrati na istom uređaju ili asinhrono, putem interneta. Izlazak igre se očekuje da bude pre kraja proleća.

Categories: Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.