Boardgames

Nedeljne vesti 17. 03. – 24. 03. 2017.

Prenosimo vam najvažnije vesti iz sveta vašeg omiljenog hobija. Evo šta se dešavalo protekle nedelje:

  • Plaid Hat Games je najavio novu igru, Crossfire,  koja je smeštena u istom univerzumu kao i njihov naslov Specter Ops. Kreirana od strane Emersona Matsučija, Crossfire je jos jedna u nizu “social deduction” igara. Igrači podeljeni u dva tima, ubice i agenti, prevarom i pregovaranjem treba da spasu ili ubiju VIP ličnost. Igra izlazi ovog leta.

 

  • Renegade Game Studio je spremio novu kartičnu igru smeštenu u svetu Skota Pilgrima, koga je osmislio i nacrtao Brajan Li Omalej. Igra se zove Scott Pilgrim’s Precious Little Card Game. Po rečima dizajnera Kejt Bekera, ova “deck building” kartična igra vam omogućava da stvorite jedinstvene priče u Pilgrimovom svetu u kome se on bori protiv Zlih Bivših. Igra će biti dostupna ovog leta.

 

  • Imena novih figurica za Monopoly su konačno objavljena. Posle glasanja, koje je organizovao Hasbro, u kome je učestvovalo preko 4.3 miliona ljudi birajući najomiljenije figure, ispali su naprstak, kolica i čizma. Mesto njih će se od sada u novim klasičnim izdanjima ove igre naći dinosaurus T-Rex, gumena patka i pingvin.

 

  • Greenbrier Games je najavio za 19. april izlazak njihove nove kartične igre Overseers. Kreirana od strane Guan Čih Huanga, Overseers je igra blefiranja u kome igrači razvijaju vrline i poroke kod ljudi, i sve to u službi njihove boginje koja ih nadgleda.

 

2 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.