Card Games

MTG: Arena postaje domaćin za Friday Night Magic

Friday Night Magic at Home

Friday Night Magic at Home

Neki petkom idu u disko a neki idu na Friday Night Magic. Neki čak idu na FNM pa zatim u disko. Koja god da ste grupa, zbog širenja pandemije COVID-19 virusa nećete biti u mogućnosti da prisustvuje ovim Magic The Gathering događajima jer su klubovi zatvoreni a i Wizards of the Coast je suspendovao ovaj vid MTG zabave do daljnjeg.

A sada lepe vesti. WotC je najavio da će se Friday Night Magic preseliti u digitalni svet i održavaće se u Magic: The Gathering Arena uz pomoć lokalnih hobi prodavnica i klubova.  Dok budete igrali online, otključavaćete digitalne nagrade koje će distribuirati vaša lokalna MTG prodavnica.

Evo šta treba da uradite:

  1. Igrajte Friday Night Magic at Home u Magic: The Gathering Arena (pobeđujte i gubite koliko god želite, stvarno nije bitno)
  2. Snimite screenshot vaše Event strane
  3. Na stranici locator.wizards.com pronađite vašu omiljenu hobi prodavnicu
  4. Priključite se socijalnim medijima prodavnice
  5. Podelite vaš screenshot sa lepom porukom na njihovim socijalnim medijima
  6. Prodavnica će vam poslati poruku (kroz izabrani socijalni medij) sa nagradnim kodom.

Friday Night Magic at Home će biti održan naredna tri petka (od 27. marta do 10. aprila). Okupljanje će počinjati u 9 ujutro i trajaće 24 sata. Kako WotC navodi, dobitak nije zagarantovan i nagradnih kodova ima limitirani broj te možete osvojiti samo jedan po MTG: Arena nalogu. Kodovi su već poslati prodavnicama tako da proverite da li vaša prodavnica učestvuje u ovim događajima.

Friday Night Magic nagrade

Friday Night Magic nagrade

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.