Boardgames

Persone Dejvida Bovija u borbi za preživljavanje 70tih i stvaranje rok legende

Bowie

Bowie

Nema sumnje da je Dejvid Bouvi jedna od najvećih rok zvezda svih vremena. Ali koji je Bouvi najbolji?

Odgovor na ovo pitanje treba potražiti i debatu razrešiti kartičnom igrom, naravno. Danijel Bulok je kreirao besplatnu PnP kartičnu igru Bowie, koja prikazuje borbu različitih Bouvijevih alter egoa koji se bore da dokažu da su oni najbolji i jedini pravi Bouvi.

Na početku igre treba preživeti 70te – dekadu obeleženu kokainom, okultnim figurama i ostalim opasnostima i iskušenjima koje prete da unište personu pre nego što je ova uspela da se razvije i ostvari svoj legat.

Bilo da ste The Thin White Duke, Ziggy Stardust, The Man Who Fell to Earth ili Aladdin Sane, svoju rok veličinu ćete izražavati objavom vinila, bitisanjem na pravom mestu u pravo vreme (London, Berlin ili Amerika) i plaćanjem dažbina za kreiranje legendarnih albuma i singlova iz Bouvijeve bogate karijere.

Igrači mogu zaposliti menadžere koji smanjuju opasnost od teških opijata i tamnih sila. Takođe mogu koristiti specijalne moći alter egoa da bi izbegli stranputice i zamke koje donose slava i raskalašni rokenrol život.

Ovu besplatnu igru možete skinuti sa BoardGameGeek sajta, gde je Bulok postavio pravila i sve komponente potrebne za igranje ove igre. Što se tiče muzike tokom igranja…to je Bouvi sam obezbedio.

Categories: Boardgames, Card Games, News

Tagged as: , , ,

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.