Games

Blood Bowl 2 Svetski Kup ima bogati nagradni fond i otvoren je za sve igrače

Focus Home Interactive i Cyanide Studios vas pozivaju na šibanje za titulu Blood Bowl 2 svetskog šampiona.

Novi treneri kao i veterani su pozvani da kreiraju svoje timove i upuste se u (ne)sportsku i krvavu borbu do prestižne titule na PC računarima i konzolama. Do jednog od 64 mesta u plejofu možete se izboriti putem otvorenih Cabal Vision liga ili ako ste član jedne od prestižnih privatnih liga, pobedom u jednoj od njih. Pored ovih mečeva 8 najboljih na svetu će se sukobiti u Invitational turniru gde će biti dodeljena 2 mesta u plejofu. Ovaj turnir će se prenositi i na Twitch striming platformi a ovi mečevi će biti jedni od najboljih pre samog plejofa.

Spozor turnira je ASUS/ Republic of Gamers, a ukupni nagradni fond turnira je 30.000 dolara. Sem novca, tu su i high-end gejmerski PC računari, periferije, Games Workshop licencirani proizvodi kao i Games Workshop video igre.

Kvalifikacije su počele početkom aprila i trajaće sve do 16. jula , kada počinje plejof faza za najbolja 64 tima u trajanju od 4 nedelje. Više informacija o besplatnoj registraciji, kvalifikacijama i rasporedu mečeva možete pronaći na oficijelnoj strani Blood Bowl World Cup 2018.

 

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.