Boardgames

Naučite da igrate Argent: The Consortium, Lisboa, Alien Frontiers i Cytosis

Od danas pa do kraja nedelje digitalna platforma za društvene igre Tabletopia će vas naučiti da igrate četiri nove igre. Na programu su Argent: The Consortium, Lisboa, Alien Frontiers Factions i Cytosis.

Nastavite da čitate za detaljne informacije o prijavama za ove sesije:

Argent: The Consortium

Danas, 17. maja u 17h, bićete u prilici da naučite Argent: The Consortium. Smeštanje radnika i građenje mašine su osnovne mehanike u ovoj igri Level 99 izdavača, za 2-5 igrača.

Lisboa

U petak, 19. maja u 17h, na programu je Lisboa, koju je kreirao Vital Laserdaa objavio Eagle-Gryphon Games. U ovoj igri 1-4 igrača pokušava da rekonstruiše Lisabon posle razornog zemljotresa i cunamija 1755. godine.

Alien Frontiers Factions

U subotu, 20. maja u 19h, letite u svemir i imaćete priliku da probate i naučite ekspanziju za Alien Frontiers, izdavača Game Salute. Alien Frontiers Factions dodaje fakcije i agende u poznatu igru u kojoj 2-5 igrača menadžeriše resurse za uspešno planetarno razvijanje.

Cytosis

U nedelju, 21. maja u 17h, će na programu biti igra Cytosis. Ova euro igra, koja je uspešno okončala Kickstarter kampanju u aprilu, izdavača Genius Games, se odigrava u ljudskoj ćeliji gde igrači stvarajući enzime, hormone i/ ili receptore pokušavaju da je održe zdravom.

Za učenje svih pomenutih igara možete se prijaviti OVDE.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.