News

Nove RPG igre 17.03.2020: Stiže Pankapokalipsa!

Ove nedelje čitajte o PunkApocalyptic RPGu i novim knjigama za Pathfinder 2ed i Shadowrun.

Pathfinder 2e: Bestiary 2

Pathfinder 2e: Bestiary 2

Pathfinder 2e: Bestiary 2

Druga edicija Pathfinder RPGa se lepo smestila kod igrača te je Paizo započeo konstantan priliv novih knjiga koje proširuju pravila i dodaju karakondžule za poseći. U pripremi je Bestiary 2 koji će u tvrdom povezu na 320 strana doneti obilje novih monstruma i varijacije nekih omiljenih koji su objavljeni u prvom delu ovog suplementa. Tu su zmijoliki narod, džabervok i praiskonskih zmajeva. Knjiga će imati regularno i deluks izdanje. Ilustraciju naslovne strane je radio Vejn Rejnolds a knjiga se očekuje u prodavnicama tokom aprila 2020. godine.

PunkApocalyptic

PunkApocalyptic

PunkApocalyptic

Ball Roll Games je pre izvesnog vremena objavio skirmiš pravila pod imenom PunkApocalyptic. Sada se pod istim imenom sprema i kompletana RPG igra. U pankapokaliptičnom (ha!) svetu nastalom nestašicom vode, fosilnih goriva i eurokrema moćni, bogati i influenseri su se povukli u megagradove. Ostatak populacije živi po obodima istih organizovani u bande i bore se svakog dana sa život i toalet papir. Ovaj RPG je kreirao Robert J. Švalb koji je prethodno radio na Judge Dredd RPGu u izdanju EN Publishing. Pre toga je oštrio zanat u Wizards of the Coast na popularnom Shadow of the Demon Lord RPGu. Novi RPG je delom baziran na ovim pravilima a brza pravila Punkapocalypitc Quckstart Rules možete skinuti ovde. Osnovna knjiga pravila je dostupna na DriveThruRPG.

Shadowrun: Cutting Black

Shadowrun: Cutting Black

Shadowrun: Cutting Black

Catalyst Game Labs je objavio suplement za novu ediciju Shadowrun RPGa pod imenom Shadowrun: Cutting Black. Ovo je kampanjski dodatak koji pomaže igračima da se maštovito ubace u svet ovog legendarnog RPGa. U njoj će GMovi pronaći zbirku zapleta koji vode ka zanimljivim avanturama punim intriga i lošeg biznisa. Pomoću njih mogu se ostvariti jednovečenje avantura kao i poduže kampanje. Takođe knjiga pokriva vesti i geopolitičke događaje za nove igrače kao i stanje u UCAS od jula 2080 do marta 2081. Shadowrun: Cutting Black možete nabaviti na DriveThruRPG sajtu.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.