Boardgames

Ništa nije sveto – najavljen Die Hard: The Nakatomi Heist Boardgame

Die Hard: The Nakatomi Heist

Die Hard: The Nakatomi Heist

USAopoly (preimenovan u The OP) u saradnji sa FOX Consumer Products donosi Die Hard: The Nakatomi Heist društvenu igru. I to uskoro. Ne za Božić već ovog proleća.

Bazirana na akcionom filmskom klasiku, Die Hard: The Nakatomi Heist će biti asimetrična igra u kojoj će jedan srećni igrač, verovatno onaj sa najviše dlaka na grudima, biti u ulozi Džona Meklejna, dok će ostali oko stola biti lopovi koji će, što iz zavisti a što zato što igra tako nalaže u pravilima, pokušavati da pomrse planove jednog običnog, bosonogog, gologrudog policajca da spasi taoce iz Nakatomi Plaza nebodera. Igra će sadržati sve scene koje volimo iz ovog filma, događaje i karaktere. Jer ako ne sadrži, onda je, slažete se, ista kao i sve ostale “jedan protiv svih” igre. Da ne crnimo više.. Tabla za igranje će se otvarati na tri različita načina, stvarajući tri table za tri čina igranja. Ovo će omogućiti da svaki od činova bude jedinstven i mala igra sama za sebe.

Pravilo koje bismo mi dodali je da tokom igre, svaki put kada neko uzvikne “Jipikaje madafaka!”, ceo sto mora cimnuti čašicu rakije po izboru. Verujemo da će ovo poboljšati utisak o igri i svrstati je i u kategoriju igara za žurke.

Za igru je zadužen studio The OP koji stoji iza licenciranih naslova Kingdom Hearts i Batman verzija Talismana kao i mnoštvo Monopoly i Codenames spinofova. Die Hard: The Nakatomi Heist je namenjena za 2 do 4 igrača, starijih od 12 godina i trajaće od 60 do 90 minuta. Maloprodajna cena i datum izlaska još uvek nisu objavljeni.

Zašto ne biste ostavili komentar na tekst? / Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.